Милојевић: Очекује нас немогућа мисија!

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да је пред његовом екипом "немогућа мисија", али да ће дати све од себе да финале Јадранске лиге против Црвене звезде заврши на достојанствен начин.

"Честитам Звезди на заслуженој победи. Немам шта да замерим мојим играчима. Борили смо се све време против квалитетнијег противника, који има јачи састав и када смо у пуном саставу, а не у оволико скраћеном. Баш због те скраћене ротације не можемо да играмо агресивну одбрану која нас је красила током целе сезоне и да парирамо Звезди", рекао је Милојевић.

Црвена звезда повела је с 2:0 у финалној серији плеј-офа против Мега Лекса, пошто је у дворани "Александар Николић" победила Мега Лекс са 93:74.

Милојевић је додао да је и поред десеткованог тима веровао да његова екипа може да приреди изненађење и победи Звезду у Београду.

"Видели сте да су играчи преуморни, играју по 30 минута... Чак су синоћ два играча добила темепературу, али шта је ту је, морамо да се боримо против тога. Јако тешко је одиграти три утакмице у пет дана против оваквог противника... И сада да победимо Звезду три меча за редом је за нас практично немогућа мисија", рекао је тренер Меге.

"Имамо сада један дан да се опоравимо за трећу утакмицу у којој ћемо пружити све од себе, па да завршимо ово историјско финале за Мегу на достојанствен начин", додао је Милојевић.
Кошаркаш Меге Данило Николић навео је да је његовој екипи у вечерашњем дуелу недостајало енергије и концентрације.

"Лоше смо ушли у меч, недостајало нам је енергије и концентрације. Доносили смо лоше одлуке у нападу, правил смо грешке, а то не сме да нам се дешава ако желимо да победимо Звезду. У тешкој смо ситуацији, али покушаћемо макар да продужимо серију у Митровици", рекао је Николић.

Трећа утакмица финалне серије плеј-офа између Мега Лекса и Црвене звезде играће се понедељак од 20.30 у Сремској Митровици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи