Портланд у полуфиналу, Мајами и Индијана изборили мајсторице

Кошаркаши Портланда пласирали су се у полуфинале плеј-офа Западне конференције НБА лиге, пошто су на свом паркету савладали Лос Анђелес Клиперсе 106:103 и прошли даље резултатом 4:2 у серији.

У веома неизвесној завршници, Клиперси су имали и напад за изједначење или победу, али Џамал Крафорд није био прецизан након продора.

Портланд је до победе предводио Демијан Лилард са 28 поена, а Си-Џеј Мекалум постигао је 20. Код Клиперса, који су након повреда Блејка Грифина и Криса Пола били значајно ослабљени, најефикаснији је био Крафорд са 32 поена.

Мајами је као гост славио у Шарлоту 97:90, и изједначио на 3:3 и изборио мајсторицу.

Госте је до победе предводио Двејн Вејд са 23, Луол Денг постигао је 21, док је Горан Драгић убацио 14 поена. Код Шарлота, сјајну партију пружио је Кемба Вокер са 37 поена.

Индијана је на свом паркету савладала Торонто са 101:83 и такође "заказала" седму утакмицу. Пејсерси су до победе стигли после боље игре у другом полувремену, а најзаслужнији за тријумф био је Пол Џорџ са 21 поеном и 11 скокова. Код Торонта, по 15 поена убацили су Демари Керол и Кори Џозеф.

Резултати:

Мајами - Шарлот 97:90

Индијана - Торонто 101:83

Портланд - Ел-Еј Клиперс 106:103

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво