Читај ми!

Радоњић: Циљ је остварен, Милојевић незадовољан

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је вечерас да је његова екипа остварила примаран циљ, а то је вођство од 1:0 у финалној серији плеј-офа Јадранске лиге против Мега Лекса, али да у другој утакмици црвено-бели морају да играју квалитетнију одбрану. Тренер Мегe Дејан Милојевић рекао је да није задовољан игром својих играча.

"Рекао сам јуче у најави шта очекујем од вечерашње утакмице, а тако је и било. Успели смо да будемо бољи од Меге, да савладамо одличну екипу и да добро почнемо серију, поведемо са 1:0", рекао је Радоњић новинарима после меча у Београду.

"Примили смо велики број поена, али то не може да буде тако. У другој утакмици желимо да играмо другачију одбрану. Амбиције нам остају исте и у другом мечу, а то је победа", додао је он.

Кошаркаш Немања Дангубић повредио се у другом минуту утакмице, а Радоњић је изразио наду да се бек црвено-белих није озбиљније повредио.

"Надам се да Дангубић није озбиљније повређен и да нећемо доћи у ситуацију да не можемо дуго да рачунамо на њега. Отишао је на прегледе, а више ћемо знати сутра", казао је он.

Кошаркаш Звезде Марко Гудурић оценио је да је његова екипа утакмицу преломила добром игром у другом полувремену.

"Знали см ода ће бити тешко. Млада екипа Меге игра веома агресивно. Све су намучили ове сезоне. Одрадили смо добар посао у другом полувремену и заслужено победили", казао је Гудурић.

Тренер Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да није задовољан игром својих играча у утакмици против Црвене звезде.

"Честитам Звезди на заслуженој победи. Два, три шута су пресудила, али генерално нисам задовољан игром, а посебно у одбрани. Нисмо дошли да изгубимо, а да ли је 27 или седам поена, то није битно, пораз је пораз", рекао је Милојевић новинарима после меча.

"Нисмо били довољно агресивни, какви смо били током већег дела сезоне. Сигурно је да је скраћена ротација утицала на то. Морамо да будемо агресивнији у одбрани ако желимо да победимо Звезду. У другој утакмици ћемо покушати да не поновимо овакву игру у одбрани, што би могло да нам омогући да се у Митровицу вратимо са 1:1", навео је он.

Милојевић је рекао да не верује да ће Тимоте Луваву играти у другој утакмици.
"Покушао је данас мало да трчакара, али и даље осећа бол. Тешко да ће играти у другој утакмици, јер је она за два дана", додао је тренер Меге.

Кошаркаш Меге Никола Ивановић био је најефикаснији играч утакмице са 25 поена. Он је рекао да је Звезда вечерас искористила лошу игру у одбрани његове екипе.

"Ово је прва утакмица финалне серије, специјална је пошто долази после дуже паузе. Нисмо играли како смо желели у одбрани. Звезда је то искористила, имала је добра додавања и отворене шутеве. Заслужено је славила. Ово је плеј-оф, анализираћемо, па да прекосутра одиграмо квалитетно и покушамо да славимо у Београду", рекао је Ивановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво