Сретеновић: Чека нас неугодно гостовање

Тренер кошаркашка Војводине Зоран Сретеновић рекао је да његовој екипи предстоји врло неугодно гостовање ФМП-у у Железнику у трећем колу Јадранске лиге.

Сретеновић је новинарима рекао да његова екипа иде растерећена на дуел и да се потајно нада да може да начини изненађење, јер ће ФМП наступити под великим притиском због пораза у прва два кола Јадранске лиге.

"Реч је о одличној екпи са изузетно квалитетним и талентованим играчима који су се потврдили одличјима на јуниорским и омладинским шампионатима Европе. Јесте да су млади, али имају одређено искуство играјући у јаким лигама", рекао је тренер Војводине.

Сретеновић је додао да се у тиму ФМП-а посебно издвајају центри Предраг Самарџиски, Драган Лабовић и Мирослав Радуљица, али је потребно обратити пажњу и на спољну позицију на челу са одличним Младеном Јеремићем. "Уводна два кола су веома добро одиграли, али су утакмице изгубили несрећно, што је за нас условно речено олакшавајућа околност пошто морају да победе. На нама је да им се храбро супротставимо и ако нам се укаже прилика, победимо", рекао је Сретеновић.

Спортски директор Војводине Игор Ковачевић рекао је да се екипа у међувремену појачана америчким кошаркашем Шаромом Фишером, који ће у наредних годину дана носити дрес новосадских црвено-белих.

Ново појачање Војводине има 23 године, бивши је играч Универзитета Нијагара и висок је 1,96 центиметара. Фишер је просечно је постизао 26,7 поена и девет скокова.

Његов наступ у Железнику је под знаком питања, јер нису сређене све формалности око лиценцирања, али ће сасвим извесно бити у тиму када Новосађани у наредном колу дочекују тим Црвене звезде, рекао је Ковачевић.

Екипа Војводине у првом колу Јадранске лиге савладала је екипу Цедевите у Загребу, али је у другом колу пред својим навијачима изгубила од подгоричке Будућности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво