Читај ми!

Тријумф Сан Антонија, нови пораз Филаделфије

У НБА лиги је одиграно седам утакмица, најузбудљивије је било у Детроиту где је Вашингтон славио на гостовању а Филаделфија је у Мајамију наставила агонију са серијом пораза. Кошаркаши Сан Антонија победили су Мемфис са 92:82, а српски центар Бобан Марјановић једини није добио прилику да заигра.

Сан Антонио је на свом терену победило Мемфис са 92:82, а за четврти тријумф Спарса најзаслужнији су били Ленард са 19, Паркер са 18 и Ђинобили са 15 поена.

Иако се нашао на клупи српски центар Бобан Марјановић није добио шансу да истрчи на терен.

У једном од дербија вечери Кливленд је савладао Атланту са 109:97, а Њујорк је славио над Хјустоном са 107:102 и забележио мини серију од четири победе заредом.

Двејн Вејд, је постао 50. најбољи стрелац у историји најјаче лиге на свету у победи Мајамија над Филаделфијом са 96:91, чиме је загорчао неславан рекорд Филаделфије којој је то био чак четрнаести пораз заредом.

Вашингтон је на готовању победио Детроит са 97:95, а то су успели захваљујући сјајној тактици и уједначеној тимској игри.

Резултати:

Сан Антонио - Мемфис 92:82,
Хјустон - Њујорк 102:107,
Мајами - Филаделфија 96:91,
Орландо - Сакраменто 91:97,
Индијана - Милвоки 123:86,
Кливленд - Атланта 109:97,
Детроит - Вашингтон 95:97.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво