Вујошевић:Још нисмо уиграни, али смо оптимисти

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић истакао је да је, иако његова екипа још није сасвим уиграна, оптимиста пред почетак Јадранске лиге и утакмицу првог кола са словеначком Крком.

"Индивидуални квалитет играча даје нам за право да будемо оптимисти пред сутрашњи меч, а сигурно да ћемо, како сезона буде одмицала, имати све више разлога за то, пошто ћемо бити све уигранији", рекао је Вујошевић.  Он је истакао да црно-бели у комплетном саставу тренирају тек од прошле недеље.

"За недељу дана могли смо само да направимо скицу онога како би требало да играмо, али није било времена да све то увежбамо", рекао је Вујошевић, који је црно-беле прошле сезоне предводио до освајања титуле шампиона Србије, националног Купа и Јадранске лиге.  Партизан је, такође, пласманом у четвртфинале Евролиге остварио највећи успех на европској сцени у последњих 10 година. 

Утакмица између Партизана и Крке играће се сутра од 20 сати у дворани "Пионир".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара