Читај ми!

Ерцег за РТС: Лепо је вратити се у репрезентацију, одлазим из Галатасараја

После две године паузе и одличне сезоне у Галатасарају, Зоран Ерцег се поново нашао на окупљању кошаркашке репрезентације Србије. Он је рекао да је веома леп осећај вратити се у национални тим и открио да ће овог лета променити клуб.

Сјајни крилни центар ће (ако буде изабран међу 12), сасвим сигурно, пружити нове могућности и опције у игри Салетовог тима.

На питање какав је осећај због повратка у државни тим, Ерцег је рекао:

"Наравно да је леп осећај и да ми је велика част што сам овде. Ја сам и ранијих година имао жељу да играм за репрезентацију, али су ме повреде спречиле. У разговорима са селектором, и ове и прошле године, рекао сам му да, ако будем здрав и спреман, да ћу се са великим задовољством одазвати позиву", рекао је Ерцег и појаснио да није било никаквих проблема у односу са селектором и Савезом.

Момак родом из Славоније очекује врло тешке припреме, али сматра да је то неопходно:

"Врло је важно да се добро спремимо јер ће Европско првенство бити веома тешко и напорно, са никад јачим екипама. Спреман сам за напоран рад".

Ерцег као главне фаворите, поред Србије, наравно, види тимове Француске и Шпаније, али сматра да има још неколико врло незгодних екипа.

"Французи и Шпанци су свакако кандидати за сам врх, али поред њих ја се, да тако кажем, мало прибојавам врло незгодних Грка, Литванаца, па и НБА Италијана. Турци ће такође бити врло јаки и не треба их отписивати, јер је то искусна екипа".

Приликом објављивања списка кандидата, селектор Ђорђевић похвалио је Ерцегов шут за три поена и меку руку. Питали смо га да ли је вежбао тројке током лета.

"Па, јесам мало, али не претерано. Биће прилике на припремама и надам се да ће, кад дође време, рука бити, што се каже, намештена", закључио је Ерцег.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи