Будућност боља од Партизана у Игалу

Партизан изгубио од подгоричке Будућности у финалној утакмици турнира у Игалу са 94:74 (24:13, 16:21, 36:22, 18:18).

Црно-бели су већ у првој четвртини били у двоцифреном заостатку, који су у наставку меча успели да смање, али не и да сустигну. Трећа деоница у потпуности је припала Подгоричанима 76 : 56, који су већ тада створену разлику одржали до краја утакмице. Четврта деоница, иако је у њој приказана изједначена игра, није донела промену резултата.

Треће место на турниру у Игалу заузео је Широки Бријег, док су домаћини АБС Приморје четврти. Њабољи стрелац турнира је Владимир Дашић из Будућности.

Будућност: Шеховић, Мицов 15, Поповић 2, Бојовић 15, Гордић 4, Матовић, Оташевић 14, Симновић 8, Мишановић 9, Мараш 7, Дашић 20, Љиљић.

Партизан: Ризнић 4, Ђурквић 5, Милошевић 11, Балабан 2, Рашић 16, Соарес, Трикић, Лучић, Алексић 6, Витковац 7, Ракочевић 21, Весели 2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво