Партизан - Будућност, финале турнира у Игалу

У финалу кошаркашког турнира у Игалу састаће се вишеструки узастопни српски шампион Партизан и првак Црне Горе Будућност.

Црно-бели су у петак победили домаћина Приморје 87:65 (24:16, 27:17, 16:18, 20:14), а Подгоричани су савладали Широки Бријег 96:73. Екипа Душка Вујошевића била је лишена помоћи Миленка Тепића, Уроша Трипковића и Новице Величковића. Они су на поштеди и краћем одмору због константних клупских и репрезентативних обавеза који су имали претходне сезоне, а тек недавно завршених. Партизану недостаје и "див" Славко Вранеш, као и појачања из НБА - Лазме.

У њиховом одсуству истакли су се Владимир Лучић, Чех Јан Весели, Страхиња Милошевић и Чедомир Витковац. Код Будућности изузетно ефикасан био је Владимир Дашић са 28 убачених поена. Финале се игра у суботу 27. септембра од 20 часова уз директан пренос на телевизији Црне Горе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво