Почиње Хемофармов турнир

Кошаркашки клуб Хемофарм ће овог викенда, по осми пут, бити домаћин традиционалног међународног хуманитарног турнира "Велики за мале".

Поред домаћина, учесници турнира су ЦСКА из Софије, Цедевита из Хрватске и Војводина.

Првог дана турнира снаге ће одмерити у 18 сати ЦСКА и Војводина, а у 20.15 Хемофарм и Цедевита, док ће се другог дана у истим терминима играти утакмице за треће и прво место.

Прикупљена средства од спонзора турнира и од добровољних прилога појединаца намењена су куповини кошаркашких реквизита за основце, како би се они усмерили ка спорту и имали адекватне услове за тренирање.

На прошлогодишњем турниру "Велики за мале" победила је екипа Хемофарма, а од спонзора турнира и појединачних прилога прикупљено је 200.000 динара.

Тренер Хемофарма Стеван Караџић рекао је да је задовољан стањем у тиму пред овогодишњи наступ у три такмичења: НЛБ лиги, ФИБА Еврокупу и Свислајон Суперлиги.

Тиму из Вршца прикључили су се и репрезентативци Бобан Марјановић и Стефан Марковић који су игром у репрезентативном дресу допринели одласку репрезентације Србије на Европско првенство 2009. године у Пољској.

"Задовољан сам припремним делом, као и брзим уклапањем репрезентативаца у већ уиграну екипу. Турнир 'Велики за мале' биће нам последња провера пред почетак првенства", рекао је Караџић.

Хемофарм Штада у првом колу НЛБ лиге, 4. октобра у Вршцу  дочекује Цибону из Загреба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво