Читај ми!

Никола Јокић МВП Јадранске лиге

Кошаркаш Мега Лекса Никола Јокић проглашен је за најкориснијег играча регуларног дела сезоне у Јадранској лиги.

Јокић је, како се наводи на сајту регионалног такмичења, од почетка сезоне прикупио 527 индексних поена, односно 22 по утакмици.

Од самог почетка сезоне било је јасно да ће ово бити сезона Николе Јокића, јер је већ у првом колу против скопског МЗТ-а имао индекс корисности 44, што је уједно и најбољи учинак неког играча у целој досадашњој сезони.

Поред Јокића, једино су Дејан Мусли и Ален Омић прикупили 40 индексних поена.

Јокић је одиграо 24 од 26 утакмица у Јадранској лиги и само три пута није имао двоцифрен учинак. Он је четири пута био проглашаван за најкориснијег играча кола, а последње признање стигло је у последњем колу када је прикупио 39 индексних поена.

Најбољи играч Јадранске лиге уједно је и најбољи скакач регионалног такмичењам јер је имао 222 скока од почетка сезоне, односно 9,25 по мечу.

На листи најбољих појединаца, после Николе Јокића, налази се још један играч Мега Лекса - Ненад Миљеновић.

Миљеновић је имао 521 индексни поен, односно 21,71 по мечу, док је на трећем месту Јосип Собин из Задра са 467 индексних поена или 19,46 по утакмици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво