Кошаркаши Колососа бољи од Партизана

Кошаркаши Партизана поражени су на турниру на грчком острву Родос од домаће екипе Колососа са 63:54 (14:13, 15:11, 18:14, 16.16).

Прва деоница је протекла у изједначеној игри. У другој четвртини црно-бели су губили са осам поена, али су разлику успели да смање до одласка на полувреме - 29 : 24. 

У наставку домаћин је био још убедљивији, стекао је предност од дванаест поена - 50 : 38. Од тог тренутка Партизан креће агресивније и долази на само кош заостатка. Ипак, тим са Родоса је у последњим минутима меча имао бољу концентрацију и однео победу резултатом 63 : 54.

Поени за Партизан: Весели 7, Ризнић, Ђурковић, Милошевић 12, Рашић 5, Ракочевић 10, Лучић, Алексић 5, Витковац 15.

Резултати Партизана на турниру "Тасос Коиталианос":
Панелиниос-Партизан 70:63
Олимпијакос-Партизан 74:77
Колосос-Партизан 63:54 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи