Кешељ: Част ми је што ћу радити са Пешићем

Нови кошаркаш Црвене звезде Марко Кешељ изјавио је на свом представљању, да му је велика част што ће радити са тренером Светиславом Пешићем, саопштио је клуб са Малог Калемегдана.

"У неколико наврата сам нагласио да је велика част радити са Светиславом Пешићем. Систем који он поставља обећава доста рада а кроз тај рад доћи ће и резултати. Потребно је стрпљење навијача, уз чију подршку можемо далеко догурати. Опет сам у свом граду и нема лепше ствари него играти у клубу какав је Звезда и доказивати се", рекао је Кешељ на званичном представљању.

Други играч који је данас представљен је Андре Овенс. Он је рекао да је срећан што ће играти у Европи и изразио је наду да ће помоћи екипи у остваривању циљева који су зацртани.

"Нисам разговарао са играчима који су играли у Србији, знам да је један од њих Омар Кук, али знам величину клуба и то ће ме додатно мотивисати", рекао је Овенс.

Генерални менаџер Звезде Милан Опачић изразио је задовољство довођењем нових играча у клуб.

"Марко је појачање од кога много очекујемо. Он није само репрезентативни играч већ и играч који би требало да буде један од носилаца игре ове сезоне. Овенс игра на позицији бека, а може да буде и на позицији плеја. Ради се о играчу, који је, по речима његових тренера из Индијане, спреман за европску кошарку", рекао је Опачић.

Опачић је данас најавио и треће појачање.  "Реч је о Лоренсу Робертсу. Иако је висок 206 центиметара игра на позицији центра. Играо је за НБА клуб Мемфис и одиграо преко 50 утакмица са завидном минутажом", додао је.

Према његовим речима, капитена Звезде Тадију Драгићевића очекује лакша операција, и он ће се за две недеље прикључити екипи.

Крајем ове недеље Црвена звезда ће играти на турниру у Француској, а следеће недеље одиграће две пријатељске утакмице са римском Лотоматиком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво