Кошаркаши данас против Мађара

Кошаркашка репрезентација Србије у Сомбатељу од 18.00 часова (ТВ РТС) игра против Мађарске меч шестог кола квалификација за Европско првенство, у групи А.

На последњем тренингу пред пут у Мађарску, у четвртак увече, повредио се крилни центар репрезентације Србије, Душко Савановић. Ради се о дисторзији скочног зглоба, тако да Савановић неће бити у тиму за утакмицу са Мађарском. Душан Ивковић је на пут повео 13 играча.

"Били смо слободни у последњем колу и имали смо довољно времена да се освежимо и припремимо. Добро их познајемо, добили смо их у Арени са веома високом разликом, али то не сме да нас заварава, јер је ово потпуно другачија утакмица. Дворана ће вероватно бити препуна, што ће Мађарима дати додатни мотив. За њих је меч подједнако важан као и нама. Као што смо рекли, сваку утакмицу идемо да победимо, тако ће бити и овај пут. Са евентуалним тријумфом над Мађарима дошли бисмо на корак од пласмана на Европско првенство" рекао је центар наше репрезентације, Ненад Крстић.

У истој групи од 19 сати састају се Финска и Италија.

Табела А групе:

Бугарска 6 4 2 512:470 10

Србија 5 4 1 395:320 9

Италија 6 2 4 423:447 8

Мађарска 6 2 4 418:487 8

Финска 5 2 4 397:421 7  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво