Јуче си био само легенда, данас постајеш бесмртан!

Виртус из Болоње захвалио се Предрагу Даниловићу за све велике и лепе ствари које је урадио у њиховом дресу - тако што је тај исти дрес повукао из употребе. Око 10.000 навијача дошло да поздрави некадашњег репрезентативца Југославије и председника КК Партизан НИС.

Италијански кошаркашки клуб Виртус из Болоње свечано је повукао из употребе дрес са бројем пет, у част српског аса Предрага Даниловића.

Свечаност је уприличена пре првенствене утакмице између Виртуса и Роме (85:89).

Око 10.000 навијача екипе из Болоње дошло је у халу да поздрави некадашњег репрезентативца Југославије, а сада председника Партизана.

На једној од трибина стајао је и транспарент са натписом: "Јуче си био само легенда, данас постајеш бесмртан".

Пре Даниловићевог, трофејни клуб из Болоње на свод испод крова своје дворане "подигао" је дресове Роберта Брунамонтија и Рената Вилалте.

Даниловић је за тим из Болоње играо у два наврата, од 1992. до 1995. године и од 1997. до 2000. године, када је и завршио играчку каријеру.

Са Виртусом је освојио четири националне титуле у Италији и 1998. године постао првак Европе.

Осим Виртуса, Даниловић је током каријере играо за Партизан, Мајами и Далас.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво