Читај ми!

Распуцана Звезда савладала Мегу

Црвена звезда у Смедереву савладала Мега Визуру (98:86) и приближила се освајању првог места на крају лигашког дела такмичења у Јадранској лиги. Лазић најефикаснији са 22 поена, пресудио шут црвено-белих за три поена.

Кошаркаши Црвене звезде победили су као гости у Смедереву екипу Мега Визуре са 98:86 (22:21, 24:22, 27:25, 25:18), у 22. колу Јадранске лиге.

Звезда је забележила 18. победу и прва је на табели четири сусрета до краја регуларног дела такмичења. Мега има скор 9/13.

Црвено-бели су водили током скоро читавог тока меча, Мега држала прикључак, а победника је одлучио одличан шут Звезде за три поена.

Меч у Смедереву обележио је повратнички деби за Мега Визуру Новице Величковића, који је пружио запажену партију у дресу пораженог тима.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Бранко Лазић са 22 поена, Јака Блажич постигао је 17, Демаркус Нелсон 15, а Рашко Катић и Тадија Драгићевић по 14.

Мегу је предводио Никола Јокић са 22 поена, док је Василије Мицић постигао 17.

Звезда ће у наредном колу дочекати Крку, док ће Мега гостовати Радничком у Крагујевцу.

Игокеа је на свом терену поражена од скопског МЗТ-а (65:79), чиме је значајно умањила шансе да се нађе на завршном турниру регионалне лиге.

Дерби меч 22. кола игра се у понедељак у Пиониру, када ће Партизан дочекати екипу крагујевачког Радничког.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара