Траоре, ипак, не долази у Звезду

Француски репрезентавни центар Али Траоре неће бити најновије појачање Црвене звезде. На медицинским прегледима установљено је да би повратак у пуну такмичарску форму стаменог центра трајао предуго, и због тога до сарадње неће доћи.

Француски репрезентативац Али Траоре ипак неће појачати Црвену звезду Телеком.

Траоре је требало да буде ангажован до краја сезоне, али уговор који је већ потписан неће бити и активиран. Постојала је клаузула по којој би уговор био реализован само уколико Француз прође опсежне лекарске прегледе.

Он је претходних дана прошао бројне медицинске тестове, установљено је да је повреда санирана, али то није било довољно.

„Траоре је дуго паузирао, ове сезоне је одиграо само две утакмице и да би достигао оптималну такмичарску форму било би му потребно минимум месец дана. С обзиром на наш врло згуснут распоред и високе амбиције које имамо нисмо у прилици да толико чекамо, па сарадња нажалост неће бити реализована", истакао је причу директор Црвене звезде Телеком Давор Ристовић.

„Веома нам је жао што Траоре неће играти за Звезду. О његовим играчким квалитетима излишно је говорити с обзиром да је реч о репрезентативцу Француске. Такође, у ових неколико дана били смо у прилици да се уверимо да је реч о сјајном човеку и заиста веома добром момку. Надамо се да ће нам се путеви у будућности поново укрстити и желимо му много среће у наставку каријере", закључио је Ристовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво