Вујошевић: Судије к'о у Хагу

Па брат Грк је могао да суди у Хашком трибуналу! Три одлуке су биле спорне, рекао је тренер Партизана Душко Вујошевић коментаришући одлуке судије Анастопулоса Панагиотиса на мечу против Лијетувос Ритаса. Вујошевић се захвалио, али и критиковао навијаче због убацивања тврдих предмета на терен.

Неизвесна завршница и победа, навијачи Партизана тешко да су могли да замисле боље вече у „Пиониру". Партизан је завршио меч победом од 75:74, и тако задржао реалне шансе да се пласира у топ 16 фазу Евролиге.

Меч је поново одлучила једна лопта која је овога пута била на страни Партизана, а тренер „црно-белих" је после меча одржао једну занимљиву конференцију за новинаре у којој се, између осталог, осврнуо на суђење којим, најблаже речено, није био задовољан.

„Па брат Грк је могао да суди у Хашком трибуналу! Три одлуке су биле спорне", рекао је Вујошевић коментаришући одлуке судије Анастопулоса Панагиотиса.

Партизанов тренер је рекао да су његови изабраници остварили битну победу и да се сада вратило за неке несрећно изгубљене мечеве.

„Веома важна победа. Могу да кажем да је за овако млад састав свака победа у Евролиги једнака освајању трофеја. Сваки скалп је велики успех. Следеће коло играмо против Барселоне код куће и то не значи да ћемо се предати. Овај тим може да изгуби од свакога, али и да добије свакога. Мислим да нам се овај последњи шут вратио за све оно што се десило у Барселони и против ЦСКА у Београду", рекао је Вујошевић.

Он се захвалио публици на подршци у већем делу меча, али не и онима који су поново убацивали тврде предмете на терен.

„Захваљујем се публици на фантастичној подршци. Међутим, не разумем бацање упаљача, ласера и слично. Први пут смо платили пет хиљада, потом 10, а следећа казна могла би да буде између 10 и 100 хиљада! То стварно не разумем. Не бих да износим личне детаље, али ја нисам добио ни један динар када сам дошао у Партизан. Зашто било које наше паре морају да одлазе на казне? Не знам зашто се то ради. Одређене одлуке изазивају неговодање, али не сме да се наноси штета" навео је Вујошевић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво