Први пораз кадета

У другом колу А групе првенства Европе за кадете селекција Србије изгубила је Чешке резултатом 57:52 (10:18, 18:8, 15:14, 14:12).

Србија: Младеновић 17, Вујошевић 1, Цветковић, Петковић 2, Сићевић, Игрутиновић 6, Раденковић 6, Силађи 9, Бешововић, Дреновац 9, Настић, Ђумић 2.

Чешка: Вјорал 12, Липови 1, Коурил 2, Швејда, Хартман, Свобода 6, Хонорникл 5, Бохачик 4, Балвин, Криж 9, Хрнчир 8, Ришка 10.

Србија је добро почела утакмицу, повела од старта, а у шестом минуту наш тим је имао чак 12 поена предности (15:3). Чеси су почели да се враћају у другој четвртини, а у последњем минуту првог полувремена доли су до првог вођства (28:26).

Противник је у истом ритму наставио и после одмора. У 26. минуту Чешка долази до највеће предности на утакмици од девет поена разлике (39:30).

Најбољи кадети Србије у последњој четвртини успевају да врате резултатску неизвесност. У 34. минуту Србија поново води (47:45), а четири и по минута пре краја наш тим је имао последње вођство (50:49). Уследиле су две везане тројке Вјорала и противник се одлепио на недостижних 55:50.

После другог кола Србија има једну победу и пораз, а у трећем колу у недељу од 15,15 цасова играће против Грчке и победом би обезбедила пласман у другу фазу такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво