Србија убедљива у пријатељском дуелу са БиХ

Кошаркашка репрезентација Србије победила је у Београду селекцију Босне и Херцеговине са 116:89 на последњој припремној утакмици пред почетак квалификација за Европско првенство 2009. године.

Утакмица се играла без присуства публике, у пет четвртина од по 10 минута. На крају првих 40 минута, колико иначе траје кошаркашки меч, Србија је водила са 98:79.

Најефикаснији у тиму Србије био је Бранко Цветковић са 15 поена.

Новица Величковић је додао 14, Урош Трипковић још 13, док је Ненад Крстић победи допринео са 11 поена.

"Испробавали смо одређене варијанте за почетак квалификација. Добро је што смо серију припремних утакмица завршили победом, а имали смо и прилику да у систем укључимо новог играча Бобана Марјановића", рекао је помоћни тренер Србије Александар Кесар.

Репрезентација Србије у уторак путује у Каљари где ће у среду са Италијом играти прву квалификациону утакмицу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи