Читај ми!

Тројком против заточеништва

Џеј Ар Смит постигао 60 поена за Жежанг, од чега је чак 14 пута погодио за три поена. Изгледа да је некадашњи кошаркаш Денвера одустао од бекства из Кине и решио да игра кошарку.

После бројних неуспешних покушаја да побегне из Кине и врати се у НБА лигу, Џеј Ар Смит напокон је одлучио да се смири и да ради оно што најбоље уме - да игра кошарку.

У последњем мечу свог тима Жежанг Златних бикова, Смит је постигао чак 60 поена, шутирајући за три поена невероватних 14 од 18. Наравно, његов тим је победио екипу Ћингдаоа са 122:110.

Џеј Ар Смит остаће у Кини до краја сезоне, односно марта, а већ се велики број НБА клубова интересује за његове услуге, између осталих Лос Анђелес лејкерси и Њујорк никси.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво