Читај ми!

Смењен Михајловић

Синиша Михајловић није више тренер Фјорентине. Након серије лоших резултата и јучерашњег пораза од Кијева "Љубичасти" су се одлучили за прекид сарадње. Нови шеф стручног штаба биће Делио Роси. Миха летос одбио понуду Интера.

Српски фудбалски стручњак Синиша Михајловић није више тренер Фјорентине, објавио је вечерас тај италијански прволигаш. Фиорентина је ове сезоне под вођством Михајловића победила у само три од десет утакмица, а у италијанским медијима дуго се нагађало када ће бивши репрезентативац Србије добити отказ.

Управа клуба из Фиренце одлучила је да смени Михајловића након јучерашњег првенственог пораза од Кијева (1:0).

Фјорентина је потврдила да ће нови шеф стручног штаба бити Делио Роси, бивши тренер Лација и Палерма, који ће званично бити представљен у уторак.  Делио Роси је потписао уговор до краја сезоне 2013.

"Љубичасти" из Фиренце ове сезоне бележе слабе резултате и тренутно заузимају 13. место на табели Серије А са само три победе и 12 освојених бодова, а заостају девет бодова за водећим Удинезеом.

Михајловић је летос одбио понуду миланског Интера, пошто је имао велике амбиције са Фјорентином, са којом је прошле сезоне заузео девето место у шампионату Италије.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи