Читај ми!

Без замерки за "Гробаре"

Навијање "Гробара" на утакмици између Партизана и Шкендије у среду било је коректно, а једини инцидент је направио фудбалер гостију Илир Елмазовски, када је показао средњи прст навијачима док је напуштао терен у 85. минуту меча. Ово је у свом извештају навео делегат УЕФА Кипранин Џорџ Фантарос.

Иако су се многи плашили понашања навијача на мечу Партизана и Шкендије у другом колу квалификација за Лигу шампиона, присталице "црно-белих" нису обрукале клуб.

Фанатично навијање на мечу помогло је Партизану да дође до високе победе од 4:0, док је од стране делегата УЕФА, Кипранина Џорџа Фантароса, похваљена сама организација меча.

Ипак, у бележницу овог делегата уписан је један неспортски гест, и то фудбалера Шкендије, Илира Елмазовског, који је показао средњи прст публици док је напуштао терен у 85. минуту меча.

Још се не зна да ли ће овај некултурни гест гостујућег фудбалера бити адекватно кажњен, али оно што је важно, то је да је први део овог дуела високог ризика, у Београду протекао у најбољем реду.

Сада је на реду Шкендија да на стадиону у Скопљу обезбеди исте услове Партизану који су они имали у српској престоници. На мечу у Београду, по ранијем договору, није било гостујућих навијача, а очекује се исто и на реваншу.

Управа Партизана упутила је још један апел "Гробарима" да не путују на реванш меч у Македонију.

Са друге стране навијачи Шкендије, популарни "Балисти", већ неколико дана на разним Интернет форумима најављују освету и крвав дочек за све који евентуално дођу да подрже Партизан.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво