Читај ми!

"Гробари", не у Скопље

Остварен је одличан резултат, "Гробари" достојаствено одрадили свој део. Следи реванш наредног уторка. Из Партизана траже од навијача да не путују у Скопље како би се избегао евентуални сукоб са навијачима Шкендије.

Фудбалски клуб Партизан апеловао је данас на своје навијаче да не путују у Скопље на реванш утакмицу 2. кола квалификација за Лигу шампиона, против македонског првака Шкендије. Партизан жели да испоштује договор и неће бити организованог одласка навијача.

"Познат је прошле недеље постигнути договор о забрани присуства гостујућих навијача у сусретима нашег клуба и Шкендије. Са наше стране, у организационом и безбедносном погледу, тај споразум је испуњен, а остало је да исто буде спроведено и у Скопљу", наводи се у саопштењу Партизана.

"Црно-бели" су јуче у Београду победили Шкендију са 4:0, а реванш је у уторак, 19. јула, у Скопљу.

"Због специфичности ситуације и преузетих обавеза које морају бити спроведене, молимо наше навијаче у Македонији да одустану од евентуалне намере и жеље да присуствују утакмици са Шкендијом. Партизан ће наћи погодан термин и место да захвали својим навијачима и представи се у Македонији", додаје се у саопштењу.

Управа "црно-белих" задовољна је сјајним одзивом у јучерашњој утакмици и захвална навијачима на подршци пруженој, у односу на прошлу сезону практично новом, подмлађеном тиму.

Жреб за 3. коло квалификација за Лигу шампиона одржаће се следећег петка, у Ниону. Прве утакмице те рунде играће се 26. и 27. јула, а реванши 2. и 3. августа.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи