Читај ми!

Решена претпоследња мистерија

Сертификат из Бразила је стигао на време тако да Партизан има довољно времена да до истека рока у 20.45 региструје нападача Едуарда за мечеве са Шкендијом. Овим је отклоњена и претпоследња недоумица пред меч српског и македонског шампиона. Остало је још да се види да ли ће навијачи оба клуба, и поред забране доћи на гостовање.

Претпоследња недоумица пред сусрет другог кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и Шкендије је отклоњена, Бразилац Едуардо играће на мечу против македонског шампиона.

За Едуарда је данас стигао сертификат Фудбалске федерације Бразила, тако да ће "црно-бели" стићи да на време региструју овог нападача за предстојећи сусрет.

Коначан термин за регистрацију фудбалера истиче данас у 20.45, а Партизан без последњег документа није могао да пријави Едуарда.

Овим је коначно решен проблем Партизана и бившег Едуардовог клуба Сао Каетана, који се јавио после кашњења српског шампиона да уплати прву рату за Бразилца. Сада је прва рата уплаћена, сертификат добијен, тако да је све спремно за меч са Шкендијом.

Од најаве навијача Шкендије, популарних Балиста, да ће и поред забране доћи на утакмицу у Београд, вероватно неће бити ништа. Полиција је најавила да их неће пустити на стадион, док Партизан, по ранијем договору, није проследио карте гостујућим навијачима.

И поред ових забрана и даље се не може са сигурношћу тврдити да Балисти неће доћи у српску престоницу.

Остало је да се реши и евентуално појављивање Партизанових навијача на реваншу у Скопљу. Иако је и њима забрањено то гостовање, велики број симпатизера "црно-белих" из Македоније жели да присуствује мечу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара