Жалба Барселоне суду због Месија

Фудбалски клуб Барселона жалио се Суду за арбитражу у спорту (ЦАС) на одлуку Светске фудбалске федерације (Фифа) да каталонском тиму нареди да Лионелу Месију дозволи да наступи за репрезентацију Аргентине на Олимпијским играма у Пекингу.

Портпарол суда саопштио је да ће ЦАС коначну одлуку, као и случају жалби немачких клубова Вердер и Шалке, донети до 6. августа. Фифа је прошле недеље клубовима наредила да играчима старим до 23 године дозволе да играју у Пекингу. Клубови су се, међутим, побунили против такве одлуке, пошто се у току Олимпијских игара играју и квалификационе утакмице за европска такмичења.

Барселон ће тако, 12. или 13. августа, играти са Беитаром из Јерусалима или Вислом из Кракова у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. Фудбалски турнир на Олимпијским играма, на којима ће Аргентина играти у групи са Србијом, Аустралијом и Обалом Слоноваче, почиње 7.августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи