Читај ми!

Седам дебитаната у репрезентацији

Селектор Петровић позвао седам дебитаната за пријатељске мечеве против Јужне Кореје и Аустралије. Србија прву утакмицу на мини-турнеји игра у Сеулу, 3. јуна, док ће се други меч одиграти 7. јуна, у Мелбурну.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Владимир Петровић саопштио је данас списак играча за пријатељске утакмице са Јужном Корејом и Аустралијом, на коме су седморица фудбалера који би могли да дебитују.

Петровић је први пут у репрезентацију позвао Милана Вилотића, Душана Петронијевића, Бранислава Јовановића, Ранка Деспотовића, Миљана Мрдаковића, Јована Дамјановића и Брану Илића, кога је позвао прошли пут, али играч Војводине није дебитовао за национални тим.

Репрезентација Србије игра у Сеулу пријатељски меч против Јужне Кореје у петак, 3. јуна од 13 сати, по средњОевропском времену, док ће против Аустралије играти у уторак, 7. јуна, у 11.30, у Мелбурну.

На списку селектора су 22 играча:

Голмани: Бојан Шаранов (ОФК Београд) и Дамир Кахриман (Таврија).

Одбрамбени играчи: Ненад Томовић (Лече), Милан Бишевац (Валенсијен), Невен Суботић (Борусија Дортмунд), Александар Коларов (Манчестер сити), Иван Обрадовић (Сарагоса), Слободан Рајковић (Витесе) и Милан Вилотић (Црвена звезда).

Средина терена: Дејан Станковић (Интер), Здравко Кузмановић (Штутгарт), Радосав Петровић (Партизан), Весељко Тривуновић (ОФК Београд), Марко Мирић (Спартак), Зоран Тошић (ЦСКА Москва), Адем Љајић (Фјорентина), Брана Илић (Војводина), Душан Петронијевић (Борац) и Бранислав Јовановић (Рад).

Нападачи: Ранко Деспотовић (Ђирона), Миљан Мрдаковић (Аполон) и Јован Дамјановић (Борац).

Репрезентативци ће се окупити у понедељак, 30. маја, у спортском центру у Старој Пазови, а на пут у Јужну Кореју крећу 1. јуна.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво