И даље траје "селидба" Станковића широм Италије

Станковић сада у Торину?

Именом новог клуба Дејана Станковића спекулише се откако је Жозе Мурињо преузео Интер. Дани и недеље пролазе, али капитен српске репрезентације и даље је члан званичног првака Италије.

У случају Дејана Станковића убедљиво највише се причало о трансферу у Јувентус, којем се противе навијачи "старе даме". Без обзира на то, појавила се нова информација да би Станковић могао да пређе у Торино, и то у замену за Португалца Тијага.

Подлога за ту комбинацију пронађена је у потреби Интера за једним везним играчем по Мурињовом укусу, а Тијага је управо он пре четири године довео у Челси. Могуће је, ипак, да од тога не буде ништа, а да црно-плави дрес обуче досадашњи члан Лација Кристијан Ледезма.

Ако Станковића неће навијачи Јувентуса, које је изневерио приликом преласка из Лација у Интер, изгледа да би га у Риму радо прихватили као повратника.
Прошло је тачно десет година од Дејановог трансфера из Црвене звезде, а председник Лација Клаудио Лотито изјавио је да би волео да га види у свом тиму. "Ако се договоримо, зашто да не", рекао је Лотито, признавши да "небескоплави" прате како се развија ситуација у Интеру.

Сигурно је да би Станковић у случају повратка у Лацио морао да прихвати смањење плате, с обзиром на то да је 2004. године стигао у Интер као звезда прелазног рока и да Римљани сада спадају у "трећу лигу" Европе по финансијској моћи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи