Партизан ремизирао у Ивањици

Јавор и Партизан ремизизирали су у Ивањици 1:1, у првом мечу 27. кола првенства Србије. Гол за "црно-беле" постигао Бабовић у у осмом минуту, док је погодак за Јавор постигао Хаџибулић у 45. минуту. Раћа Петровић у другом полувремену промашио пенал за београдски тим.

Ивањица је поново била непремостива препрека за фаворите. Жртва Јавора овога пута био је Партизан, који се са овог незгодног гостовања враћа само са једним бодом. Утакмица у Ивањици између домаћег Јавора и београдских "црно-белих" завршена је резултатом 1:1, а оба поготка виђена су у првом полувремену.

Гол за Партизан постигао је Бабовић у осмом минуту, док је погодак за Јавор дао Хаџибулић у самом финишу првог полувремена.

Најбољи на мечу ипак је био голман Јавора Немања Супић, који је сјајно бранио, и успео да одбрани и пенал Партизана у 55. минуту.

До вођства је први дошао Партизан. Дефанзивци Јавора у осмом минуту неипрезно су стартовали над Тејгом двадесетак метара од свог гола. Слободан ударац је извео Бабовић који је јаким и прецизним ударцем затресао мрежу домаћина.

И поред примељеног гола, у првих 45 минута Јавор је био бољи тим. Момци из Ивањице су пропустили неколико шанси да савладају Стојковића, а најбољу је пропустио Стојаковић, који је у 27. минуту искористио лош пас Саше Илића, пресекао лопту и кренуо ка голу "црно-белих". Стојаковић је снажно шутирао са ивице казненог простора, али је голман Стојковић је био добро постављен и избацио је лопту у корнер.

До изједначења Јавор је дошао тек крајем првог полувремена. Елиомар је одлично прошао по левој страни, добро шутирао, голман Стојковић је пожртвовано интервенисао и одбио лопту, али на њу је налетео Хаџибулић који је из непосредне близине без проблема затресао мрежу "црно-белих".

У другом полувремену офанзивније је играо Партизан док се тим из Ивањице ослањао на контранападе.

"Црно-бели" су у 55. минуту пропустили велику шансу да поведу. Голман Јавора, Немања Супић успео је да одбрани пенал Раћи Петровићу. Најстрожа казна је претходно досуђена због фаула над Немањом Томићем.

До краја меча "црно-бели" су пропустили још неколико прилика, у тим тренуцима се истакао одлични голман Супић, док ни Јавор, после неколико контранапада, није успео да дође до другог гола.

Резултати:
Јавор - Партизан 1:1

од 17 сати играју:
Металац - Инђија
Чукарички - Слобода Севојно
БСК - Хајдук
Јагодина - ОФК Београд
Смедерево - Борац
Војводина - Спартак,

од 19 сати
Црвена звезда - Рад.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво