Партизан надиграо Борац

Партизан не да врх, идаље је усамљен са три бода предности у односу на Звезду. Фудбалери Партизана победили су на свом терену Борац из Чачка са 2:0.

Иако без репрезентативаца Гане Тејга и Адије у стартних 11, али и без голмана Владимира Стојковића (мења га Радисха Илић) црно-бели су били на висини задатка, а до победе су стигли головима Саше Илића и Александра Лазевског.

Први гол на мечу постигао је Саша Илић у 21. минуту, после центаршута Немање Томића, док је у 81. Александар Лазевски реализовао соло продор кроз одбрану Чачана.

Тренер Партизана Александар Станојевић одлучио се да за овај дуел одмори тројицу стандардних првотимаца. Уместо голмана Владимира Стојковића шансу од првог минута добио је Радиша Илић, на позицији десног бека Александра Миљковића заменио је Иван Стевановић, а у нападу није било Принса Тејга већ је играо млади Марко Шћеповић. Он је у 58. минуту, ипак, препустио место репрезентативцу Гане.

Током првог полувремена Шћеповић је имао неколико шанси да постигне погодак, али није успео у томе. У другом полувремену гости су заиграли офанзивније и углавном ударцима са дистанце покушавали да савладају искусног Илића, који је одлично бранио.

Стадион Партизана, 8.000 гледалаца,

Судија: Миодраг Гогић из Новог Сада.

Стрелци: Саша Илић у 21. и Александар Лазевски у 81. нинуту.

Жути картони: Алвеш, Маслаћ (Борац)

Партизан: Р. Илић, Стевановић, Савић, Крстајић, Лазевски, Петровић, С. Илић, Бабовић, Томић (од 46. Медо), Илијев (од 83. Адија), Шћеповић (од 58. Тејго).

Борац: Милојевић, Маслаћ, Алвеш, Младеновић, Костић, Миличић, Стојмировић, Петронијевић, Кнежевић (од 75. Спировски), Пртењак, Дамјановић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво