Урош Ћосић опет у Звезди

Након доста полемисања Урош Ћосић ће ипак, до краја текуће сезоне, играти за клуб у којем је поникао. Према речима младог репрезентативца овакав потез представља остварење дечачког сна.

 Управа Црвене звезде попунила је упражњено место на позицији штопера довођењем члана московског ЦСКА Уроша Ћосића, рекао је агенцији Бета спортски директор београдског клуба Иван Аџић.

"Задовољни смо што смо у клуб вратили Звездино дете и квалитетног играча, па макар и на позајмицу. Урош је, нажалост, Звезду напустио пре доласка садашњег руководства, али смо се зато потрудили да се у њу врати и оствари свој дечачки сан. Верујемо да ће Урош донети квалитет у последњу линију Звездиног тима", рекао је Аџић Бети.

Ћосић, који је поникао у Звезди, али је у Москву отишао директно из омладинске школе, у Београду ће играти на позајмици до краја сезоне.

"Био сам спреман на све само да дођем у своју Звезду. Мој сан сада постаје стварност и одужићу се свима. И навијачима и људима из клуба који су ме вратили. Дрес првог тима је увек био сан, а сада је предамном жесток рад и наметање (тренеру) Роберту Просинечком", рекао је Ћосић за клупски сајт.

"Не морам да се уклапам, јер пратим сваки дан преко медија шта се дешава у мојој Звезди и мислим да ћу лако постати део тих момака.

Верујте да једва чекам да стигнем у Београд", додао је Ћосић, који је још у Москви, а у Београд ће стићи сутра.

Први тренинг имаће у недељу ујутру, а 1. фебруара кренуће на други део припрема Звезде у турску Анталију.

Одлазак сада 18-годишњег Ћосића из Звезде подигао је велику буру у јавности због које је управа клуба покренула и интерну истрагу.

Сам фудбалер је изјављивао да је црвено-беле напустио због сукоба са тадашњом управом која му није понудила не само професионални уговор већ ни стипендију.

Медији су као главне кривце за одлазак Ћосића именовали бившег спортског директора Звезде Илију Ивића и менаџера клуба Стевана Стојановића.

Ћосић је члан младе репрезентације Србије, а страни медији писали су и да су за њега заинтересовани и многи велики европски клубови, међу којима и Манчестер јунајтед.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво