Стиви, Стиви, Стиви...

Стивен Џерард отео шоу Езекијелу Лавецију, и са три гола спасио Ливерпул нових мука. Бламажа Ситија у Пољској, Ињац начео "Грађане". Јувентусу ни Красић не помаже против Салцбурга. Коларов се вратио на терен. Бамби асистент.

Ужасно занимљива утакмица одиграна је на Енфилду. Ливерпул је дочекао Наполи, у тренутку када се, за њих, "ломи" сезона. Међутим, деловало је да нису ни близу "ломљења".

Езекијел Лавеци, момак из Аргентине, који је био на мети клуба са Мерсисајда, потпуно је засенио све на терену, што прелепим потезима, што голом који је Ливерпул погурао у амбис.

Ипак, на почетку другог полувремена, на терен је ушао Стивен Џерард уместо Ланета Јовановића, и у последњих 20 минута са три гола потпуно уништио наде Наполија да ће се вратити на "чизму" са фантастичним резултатом.

Што је важније, Стиви Џи је наговестио лепше дане за Ливерпул, који је сада везао три победе (у првенству и Лиги Европе).

Други енглески тим у овом такмичењу имао је далеко мање среће. Манчестер сити се поштено обрукао у Пољској. Фудбалери Леха су, супротно свим очекивањима, победили "шеикове плаћенике" са 3:1, чиме су још више задрмали ионако климаву столицу Роберта Манћинија. Занимљиво, први гол за Лех је дао Димитрије Ињац, бивши фудбалер Војводине.

Од 70. минута на за "Грађане" је играо Александар Коларов, који се вратио на терен после дуже паузе.

У истој групи, Јувентус је још једном ремизирао са Салцбургом. "Старој Дами" није помогао ни Красић који је играо до средине другог полувремена.

На Пољуду је гостовао Зенит, који је однео бодове у Русију, али није било толико лако колико је деловало до средине другог полувремена. Зенит је водио са 3:0, али је Хајдук успео са два гола дође на домак бода, али на крају није успео. Лазовић је играо од 72. минута, а Луковић је провео читав меч на терену.

Московски ЦСКА је после великиог преокрета савладао Палермо, а први гол "Армејаца" наместио је Зоран Тошић.

А група:

Лех Познањ - Манчестер Сити 3:1 (1:0)
Јувентус - Салцбург 0:0

Б група:

Розенборг - Атлетико Мадрид 1:2 (0:1)
Бајер Леверкузен - Арис 1:0 (0:0)

Ц група:

Гент - Спортинг Лисабон 3:1 (3:1 (1:1)
Левски Софија - Лил 2:2 (1:1)

Д група:

ПАОК - Виљареал 1:0 (0:0)
Бриж - Динамо Загреб 0:2 (0:0)

Е група:

БАТЕ Борисов - Шериф 3:1 (1.1)
Динамо Кијев - АЗ Алкмар 2:0 (0:0)

Ф група:

ЦСКА Москва - Палермо 3:1 (0:1)
Лозана - Спарта Праг 1:3 (1:1)

Г група:

АЕК - Андерлехт 1:1 (0:0)
Хајдук - Зенит 2:3 (0:1)

Х група:

Хетафе - Штутгарт 0:3 (0:1)
Одензе - Јанг Бојс 2:0 (1:0)

И група:

ПСВ - Дебрецин 3:0 (2:0)
Сампдорија - Металист 0:0

Ј група:

Севиља - Карпати 4:0 (3:0)
ПСЖ - Дортмунд 0:0

К група:

Ливерпул - Наполи 3:1 (0:1)
Стеауа - Утрехт 3:1 (1:1)

Л група:

Порто - Бешикташ 1:1 (1:0)
Рапид: ЦСКА Софија 1:2 (0:0)

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво