Фудбалери Севојна верују у "спортско чудо"

Фудбалери Севојна допутовали су у Београд, где ће се у четвртак, на стадиону Партизана, састати са француским прволигашем Лилом у утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе.

Шеф стручног штаба "ваљаоничара" Љубиша Стаменковић, као и његови фудбалери, пред пут у Београд изјавили су да улогу фаворита препуштају гостима из Француске, али да се неће лако предати док постоји шанса за "спортско чудо".

Фудбалери Севојна ће у сусрету са Лилом имати подршку неколико стотина навијача из ужичког региона, који ће сутра у послеподневним часовима о трошку клуба кренути у Београд.

Утакмица Севојно-Лил играће се на стадиону Партизана, јер стадион Севојна не испуњава услове за одржавање утакмице еврокупа.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи