Бурзановић у Нагоји

Досадашњи фудбалер Црвене звезде Игор Бурзановић каријеру ће наставити у јапанској Нагоји, саопштено је на сајту београдске екипе.

Бурзановић ће са Нагојом, чији је тренер некадашњи председник Звезде Драган Стојковић, а у којој игра и бивши одбрамбени фудбалер "црвено-белих" Милош Бајалица, потписати уговор на три године.

"Задовољни смо урађеним послом. Задовољна је и Нагоја. Игору Бурзановићу Црвена звезда жели сву спортску срећу и здравље у наставку каријере", казао је председник Звезде Владан Лукић.

Бурзановић би, у случају да добије визу, већ у понедељак требало да отпутује за Нагоју и подвргне се лекарским прегледима. Финансијски детаљи трансфера нису саопштени. Београдски медији су, међутим, у извештајима спекулисали да је Звезда на продаји 23-годишњег фудбалера средине терена зарадила милион евра или чак и нешто више.

Звезда би, према медијским наводима, могла да заради и додатну суму новца која би зависила од Бурзановићевих наступа у Нагоји, али и од његовог следећег трансфера. Црногорски фудбалер је ове сезоне требало да буде главни играч Звезде, али су се његови односи са стручним штабом и управом клуба нагло погоршали када је тренер Владимир Петровић рекао Бурзановићу да га неће уврстити у стартну поставу за прву утакмицу сезоне са словеначким Рударом у квалификацијама за Лигу Европа.

Бурзановић је потом јавно изразио незадовољство због одлуке тренера и од управе клуба затражио да га прода, ако се на њега не рачуна. Петровић зато Бурзановића није ни водио у Словенију где је Звезда победила са 1:0. Бурзановић је потом пропустио и реванш дуел у Београду на коме су "црвено-бели" били још убедљивији и победили са 4:0.

Игор Бурзановић је у Звезду дошао 2007. године из подгоричке Будућности где је на позајмици провео и пролећни део прошле сезоне.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво