Пантелић у Олимпијакосу

Фудбалски репрезентативац Србије Марко Пантелић потписаће двогодишњи уговор са Олимпијакосом, објављено је на сајту грчког клуба.

Пантелић (31) није успео да се договори са управом Ајакса о наставку сарадње и ако прође лекарске прегледе постаће треће појачање Олимпијакоса у летњем прелазном року.

"Олимпијакос је постигао договор са нападачем репрезентације Србије Марком Пантелићем. Он ће потписати двогодишњи уговор", наводи се у саопштењу на сајту Олимпијакоса.

Пантелић је прошле сезоне одиграо 25 првенствених утакмица за Ајакс и постигао 16 голова, а пре тога, четири године играо је за берлинску Херту.  Пре њега, за атински клуб потписали су досадашњи играч Ливерпула Кристијан Немет и Бразилац Чумбињо.

Пантелић је у каријери, поред Херте и Ајакса, играо за Ираклис, Пари Сен Жермен, Лозану, Селту, Штурм, Ивердон, Обилић, Смедерево и Црвену звезду.

За репрезентацију Србије, на којој је играо на Светском првенству у Јужној Африци и био стрелац једног гола, одиграо је 35 утакмица уз седам погодака.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво