Дрогба кажњен шест утакмица

Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније казнила је нападача Челсија и репрезентативца Обале Слоноваче Дидијеа Дрогбу са шест утакмица неиграња у еврокуповима, од чега последње две представљају условни казну на период од две године.

Дрогба је кажњен због вербалног напада на судију по завршетку полуфиналне утакмице Лиге шампиона између Челсија и Барселоне, која је одиграна 6. маја у Лондону и завршена резултатом 1:1.

Из истог разлога, одбрамбени фудбалер Челсија Жозе Босингва кажњен је са четири утакмице неиграња у еврокуповима. Три ће одрадити у наредној сезони, а четврта представља условну казу на период две године.

Дисциплинска комисија УЕФА истовремено је казнла и Челси са 100.000 евра због неспортског понашања његовиг фудбалера, као и зато што су навијачи по завршетку утакмице са Барселоном у терен убацивали разне предмете.

У саопштењу УЕФА наводи се да Челси, Дрогба и Босингва могу да се жале на изречене казне у року од три дана.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи