Бока Јуниорс и Карлос Искија раскинули сарадњу

Аргентински фудбалски прволигаш Бока Јуниорс и тренер Карлос Искија озваничили су раскид сарадње, а на његово место челници клуба су привремено ангажовали досадашњег шефа стручног штаба Б екипе Абела Алвеша.

"Одлуку о раскиду уговора донели смо после пораза екипе против Расинга од 3:0", наведено је на званичном сајту аргентинског клуба који тренутно заузима 15. место у Клаусури, једном од два национална првенства Аргентине.

Бока Јуниорс је елиминисан прошлог месеца у осмини финала Купа Либертадорес, такмичења у којем је овај клуб до сада шест пута тријумфовао.

Наводи се да је генерални директор клуба Карлос Бјанки у преговорима са бившим селектором Аргентине Алфиом Басилеом о могућем ангажовању на место тренера Боке Јуниорс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи