Гатузо би у Челси

Фудбалер Милана Ђенаро Гатузо наговестио је могућност преласка у лондонски Челси, чији тренер је недавно постао Италијан Карло Анчелоти.

"Волим Премијер лигу, која је једно од најбољих такмичења на свету. Не знам шта ће се десити у прелазном року. Дуго сам у Милану и није лако напустити клуб", изјавио је Гатузо за телевизију Скај.

Гатузо, који је у Милан дошао 1999. године, има још две године уговора са "росо-нерима". Италијанском фудбалеру од 2001. године тренер у Милану био је управо Анчелоти.

"Челси је велики клуб и одлично сам се осећао док сам радио са Анчелотијем у Милану. Осам година смо радили заједно и он ми је као други отац. Анчелоти је велики човек и сјајан тренер", закључио је Гатузо.

Он је до сада за Милан одиграо 398 утакмица и постигао девет погодака.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи