Навијачи Србије окупирали Хелсинборг

Неколико сати пре старта европског првенства у фудбалу за младе, навијачи "белих орлова" из Хелсинборга, Малмеа и оближњих градова, испунили су улице града који ће бити домаћин вечерашње утакмице између Италије и Србије.

На градском тргу, где се окупљају навијачи свих тимова, окупио се велики број наших земљака који живе у Шведској са обележјима Србије и нашег националног тима.

Навијачи су добро расположени и према њиховим најавама, вечерас ће се на стадиону окупити између четири и пет хиљада симпатизера "белих орлова".

Штанд Европске фудбалске уније у Хелсинборгу данас су посетили генерални секретар Фудбалског савеза Србије Зоран Лаковић, портпарол ФШ Александар Бошковић и генерални секретар заједнице клубова Суперлиге Миодраг Јанковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи