Италијани преузели улогу фаворита

Италија је највише пута освајала турнир у овом узрасту - 5 пута, а и сада су на себе преузели улогу фаворита. Пристојно причају о репрезентацији Србије.

Италијани респектују нашу репрезентацију, али их не виде као претњу, чак делују убеђени да ће победити. Себастиан Ђовинко, играч Јувентуса, је директан:
"Очекујем победу. Важно је добро почети турнир. Најважнија је победа."

Капитен екипе је Марко Мота. Он је на конференцији за медије такође био оптимиста, а у више наврата је иста као како му је битан бољи наступ него у Холандији 2007. када екипа није прошла у други круг.

"Можемо да кажемо да је Србија најопаснији тим у групи, али како ја видим ствари морамо да победимо у свим мећевима ако хоћемо да прођемо даље. Битно је освајати бодове. "

Капитен италијанске репрезентације трази освету. Он мисли да је Србија на европском првенству пре две године неоправдано победила јер није надиграла Италију.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи