Мореира и Милијаш најбољи у протеклој сезони

Заједница фудбалских клубова Суперлиге прогласила је у хотелу "Хајат" најистакнутије појединце у протеклој сезони.

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш и фудбалер Партизана Алмами Мореира добили су статуе намењене најбољим фудбалерима у минулој сезони, Обојица су, наиме, у анкети у којој су учествовали тренери свих суперлигаша добили по четири гласа.

Фудбалер Јагодине Игор Павловић добио је награду као фудбалер који има најјачи шут у нашем првенству. Његова лопта летела је брзином од 136 километара на сат.

Тренери српских суперлигаша изабрали су и најбољи тим у сезони 2008/2009 у коме се налазе Младен Божовић (Партизан), Милан Стевановић (Партизан), Ненад Ђорђевић (Партизан), Бобан Дмитровић (Борац), Иван Обрадовић (Партизан), Љубомир Фејса (Партизан), Немања Томић (Партизан), Ненад Милијаш (Црвена звезда), Огњен Короман (Црвена звезда), Мореира (Партизан) и Ламине Дијара (Партизан).

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво