Кака у Реалу

Бразилац Кака прећи ће из Милана у Реал уколико Флорентино Перез у јуну буде изабран за председника мадридског клуба, објавио је спортски дневник Марка.

Лист наводи да је Перез са челницима Милана договорио обештећење од 63 милиона евра за Каку, а Бразилац је пристао на петогодишњи уговор са мадридским тимом вредан 40 милиона евра.

Кака, најбољи играч света из 2007, прошлог месеца изјавио је да жели да остане у Милану и демантовао је писање штампе да је у контакту са Реалом.

Почетком године енглески Манчестер сити понудио је 110 милиона евра за Каку, али је Милан одбио реализацију трансфера.

Поред Каке, медији наводе да ће Перез, у случају победе, покушати да доведе Франка Риберија из Бајерна и Давида Виљу из Валенсије. Перез је у овом тренутку једини званични кандидат на председничким изборима у мадридском клубу.

Познати шпански бизнисмен већ је био на тој функцији, од 2000. до 2006. године, а у том периоду Реал је освојио Лигу шампиона и две титуле националног првака.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се