Страка селектор Чешке

Франтишек Страка изабран је за новог селектора репрезетнације Чешке, објавили су представници фудбалске организације те земље.

Страка ће вођство чешке репрезентације прузети од Петра Раде, који је смењен због лоших резултата у квалификацијама за Првенство света, које ће се следеће године одржати у Јужној Африци.

Нови селектор Чешке дебитоваће на пријатељској утакмици са Малтом, која је заказана за 5. јун.

У квалификацијама за Првенство света Чешка са Словенијом дели четвртом место у трећој квалификационој групи са осам бодова из шест утакмица, а боље од ње су пласирани државни тимови Северне Ирске, Словачке и Пољске.

Страка је 35. пута био репрезентативац Чешке, а током играчке каријере наступао је за прашку Спарту и немачке клубове Борусију из Менхенгладбаха, Ханзу, Вупертал и Викторију из Келна.

Последњи клуб који је тренирао 50. годишњи стручњак био је грчки ОФИ са Крита, а пре тога је, без значајнијих резултата, предводио неколико чешких, аустријских и немачких клубова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи