Анћелоти без коментара о преласку у Челси

Шеф стручног штаба Милана Карло Анћелоти одбио је да коментарише написе у штампи да се са челницима енглеског премијерлиаша Челсија договорио да на лето преузме лондонски клуб.

"Протеклих дана Адријано Галијани је о томе рекао све што је требало и не осећам потребу да томе било шта додам", рекао је Анћелоти на данашњој конференцији за новинаре.

Галијани је пре два дана демантовао да ће садашњи шеф стручног штаба Каљарија Масимилијано Алегри на лето преузети Милан, рекавши да је Анћелоти везан уговором до јуна 2010. године.

"Алегри може да води било који клуб у серији А, али ако жели да ради у Милану мислим да ће морати мало да сачека", рекао је Анћелоти, коме су челници клуба јасно ставили до знања да је освајање бар трећег места у првенству Италије услов да остане на Сан Сиру.

Анћелоти је Милан преузео 2001. године и занимљиво је да је у претходних седам сезона освојио две Лиге шампиона, али само једну титулу првака Италије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво