Мурињо: Надам се да ће Адријано бити срећан

Тренер италијанског фудбалског шампиона Интера Жозе Мурињо рекао је да се нада да ће Адријано бити срећан, чак иако ће му срећу донети повлачење из фудбала.

Нападач Интера и репрезентације Бразила Адријано рекао је данас да ће направити паузу у каријери, током које ће размислити о наставку фудбалске каријере.

"Интер је и пре мог доласка све урадио како би помогао Адријану. Сви смо се трудили да му помогнемо. Видећемо шта ће бити, али најважније је да буде срећан. Ако ће га пауза или повлачење усрећити, неће бити много важно што ће клуб изгубити једног фудбалера", рекао је Мурињо на конференцији за новинаре.

Тренер Интера додао је да још није разговарао са Адријаном.

"Не могу да коментаришем даље јер још нисам разговарао са њим. Тек када се то деси моћи ћу да схватим праве разлоге његове одлуке", додао је он.

Адријано се није вратио у Интер после паузе у првенству због репрезентативних обавеза. Он је истакао да му је срећа важнија од новца.

"Нисам срећан када играм фудбал. Не желим да се вратим у Италију, већ да останем да мирно живим у Бразилу", рекао је 27-годишњи нападач.

Адријано, који је одиграо 47 утакмица за репрезентацију Бразила и постигао 29 голова, био је први стрелац Купа Америке 2004. и Купа конфедерација 2005. године, након што је заменио Роналда у националном тиму.

Међутим, Адријано се од Светског првенства 2006. године борио са формом и проблемима са алкохолом. Прошле године је шест месеци провео на позајмици у бразилском клубу Сао Паолу, после чега се вратио у Интер.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи