Ливерпул и Манчестер имају проблеме

Фудбалери Ливерпула покушаће да се на суботњој утакмици са Блекбурном у Премијер лиги евентуалном победом опораве од пораза у дуелу са Челсијем у четвртфиналу Лиге шампиона.

Челси је на гостовању Ливерпулу победио са 3:1, иако су домаћи први постигли гол. Два гола српског репрезентативца Бранислава Ивановића, међутим, преокренула су резултат у корист Челсија, а Дидије Дрогба је потом поставио коначан резултат.  Тренер Ливерпула Рафа Бенитес за пораз је окривио одбрану свог тима.
"Изгубили смо на разочаравајући начин, јер су им наше грешке у прекидима дозволиле да постигну два гола. Биће нам врло тешко на реваншу. Мораћемо да постигнемо три гола на 'Стамфорд бриџу', а то је тежак задатак против оваквог противника", рекао је Бенитес.

Ливерпул ће, ипак, врло тешко наставити такичење на европској сцени, па ће се екипа вероватно окренути енглеској Премијер лиги у којој је тренутно на другом месту са бодом мање од водећег Манчестер јунајтеда, али и утакмицом више.
"Наш први приоритет је Блекбурн. Тек после ћемо размишљати о Челсију", истакао је Бенитес. 

 Добра вест за навијаче Ливерпула, ипак, јесте чињеница да је и самопоуздање Манчестер јунајтеда пољуљано, пошто су актуелни шампиони Енглеске и Европе у четвртфиналу лиге шампиона на свом терену играли само нерешено са Портом 2:2.

Порто је изједначујући гол постигао минут пре краја регуларног тока утакмице. Тај гол био је 10. који је Манчестер примио у последње четири утакмице.  Раније ове сезоне, одбрана Манчестера је поставила рекорд Премијер лиге, пошто није примила гол 1.311 минута.

"Морамо да решимо те проблеме, јер голови које примамо нису последица сјајних потеза наших противника. Треба да се подсетимо како смо успевали да толико дуго успешно заустављамо нападе противника", оценио је голман Манчестера Един ван дер Сар.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи