Тери: Фантастични Ивановић

Јунак победе Челсија над Ливерпулом репрезентативац Србије Бранислав Ивановић главна је тема спортске штампе широм Европе, а у клубу се просто такмиче ко ће му дати више комплимената.

Капитен Челсија и енглеске репрезентације Џон Тери рекао је да је Ивановић "звер када је у питању игра из прекида".

" Он игра подједнако добро и у нападу и у одбрани, био је просто незаустављив за противничке играче јер је брз, јак у дуелу и одличан у скоку." - рекао је Тери.

Честиткама се придружио и тренер Хидинг рекавши да је Ивановић заслужио да буде у првом тиму јер је изузетно добро радио на тренинзима и показао је менталитет победника.

"Ово су дивни моменти у мојој каријери" рекао је Ивановић после меча. " Веома сам срећан и због начина на који сам постигао ове голове. Дао сам четири поготка за репрезентацију Србије и сада два за Челси, али то је због тога што се само трудим да дам све од себе. Цео тим је био одличан, и ја не бих желео да се прича само о мени", рекао је јунак Челсијеве победе која је лондонски тим приближила пласману у четвртфинале.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво