Клинсман: Рибери остаје у Бајерну

Тренер немачког првака Бајерна Јирген Клинсман изјавио је да ће везни фудбалер Франк Рибери остати у минхенском клубу, демантујући наводе медија према којима би од лета каријеру могао да настави у Енглеској или Шпанији.

"Са сигурношћу могу рећи да ће Рибери остати да игра у Бајерну и следеће сезоне", рекао је Клинсман у Барселони, где његови изабраници вечерас против истоименог клуба играју прву четвртфиналну утакмицу у Лиги шампиона.

Он је истакао да је најбољем француском фудбалеру прошле године учињена "велика неправда", пошто је на листи најбољих играча на свету био тек на 16. позицији иако је, како је рекао, "аслужио да се нађе међу прва три.

Рибери има уговор са Бајерном до лета 2011. године, али се налази на листи жеља многих европских клубова, међу којима су и Барселона и Манчестер јунајтед.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи