Вељко Пауновић у Партизану

Вељко Пауновић ново је појачање Фудбалског клуба Партизан.

Српски фудбалер договорио је двогодишњу сарадњу са црно - белима, а у Партизан се враћа после 14 година. Како РТС сазнаје шпански клуб Алмерија дозволио је Пауновићу да раскине уговор.

"Ово је изузетан дан. Још сам под утиском. Дуго се причало о реализацији овог трансфера и пресрећан сам што ћу поново радити са људима са којима сам одрастао", рекао је Пануовић новинарима на стадиону Партизана.

Нападач "црно-белих" истакао је да је у дресу београдског клуба провео само годину дана и да је имао велику жељу да се докаже у клубу у коме је поникао као играч.

"Отишао сам из клуба 1995. године и сећам се да сам на последњоој утакмици дао гол Радничком са Новог Београда, а асистент ми је био садашњи спортски директор Иван Томић. Волео бих да на првом мечу у Партизану постигнем погодак. Оно што могу да обећам је да ћу дати све од себе за клуб, а голови и резултати ће доћи као последица тога", рекао је Пауновић.

Он је казао да делимично познаје екипу јер је информације повремено добијао од бивиших саиграча, а садашњих тренера и функционера, Јокановића и Томића.

"Пратио сам прошле сезоне неколико утакмица Партизана, али нисам у потпуности упознат са могућностима екипе. Видим, међутим, да клуб има визију, што је показао прошле сезоне освајањем 'дупле круне'", рекао је Пауновић, који ће се данас прикључити екипи на припремама у Швајцарској и истакао да је у форми јер се сам спремао.

Вељко Пауновић следећег месеца пуни 31 годину. По одласку из Партизана играо је за Атлетико Мадрид, Мајорку, Овиједо, Хановер, Рубин из Казања и Алмерију. За репрезентацију је одиграо две уткамице и постигао један гол.

Вељко Пауновић је девето појачање тима из Хумске пред нову сезону.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво