Хаџи заинтересован за место селектора

Бивши румунски фудбалски репрезентативац Георги Хаџи заинтересован је за место селектора националног тима, уколико дође до смене Виктора Пицурке, објавили су румунски медији.

Хаџи је изјавио да има "осмишљену стратегију" за игру репрезентације Румуније, која је последњим поразом против Аустрије од 2:1 шансе за пласман на првенство света у Јужној Африци 2010. свела на минимум.

"Румунска фудбалска федерација одлучује о будућности националног тима. Оно што могу да кажем јесте да већ имам јасну стратегију игре коју би спроводили компетентни људи", рекао је Хаџи. Он је критиковао садашњу игру румунске селекције уз оцену да јој недостаје "карактер". "Увек сам улазио у игру са идејом да смо као тим у најмању руку равноправни са противницима, или чак бољи од њих", рекао је Хаџи и додао да он не сагиње главу ни пред једним противником.

Хаџи је 2001. године водио румунски национални тим, али је после неуспеха у квалификацијама за првенство света у Јапану и Јужној Кореји био отпуштен.

Потпредседник Румунске фудбалске федерације Јонут Лупеску нагласио је да ће следеће седмице бити разговора о статусу садашњег селектора Пицурке.

Поред 44. годишњег Хаџија, претенденти на место шефа стручног штаба румунске репрезентације су Мирчеа Луческу и Ласло Белењи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво